Tag Archives: ROYAL PIRATES

Gallery

ONE HUNDRED ROSES BY KIM SOOYOON (ROYAL PIRATES) LYRICS

This gallery contains 2 photos.

SO SWEET SONGS…SO I SHARE THIS SONG…ENJOY THIS SONGS PLEASE! ONE HUNDRED ROSES BY KIM SOOYOON (ROYAL PIRATES) Well, if you were to be my girl Um, I could wait for you in the rain With no umbrellas in my … Continue reading

Gallery

Royal Pirates – Royal villain lyrics

This gallery contains 1 photos.

berhubung lagi suka banggettss sama royal pirates abis ngeRock bangget…musiknya kerenzzz banggets…gak nyangka aja klo yang nyanyi imut gitoooh…hahaha…. Geureohge nun gamgo isseo Amugeotdo bolsu eoge Neoee sesangeun eodumiDeopeo beorige jogeum deo Naebeoryeo dweosseoyamanhae Neol jeonbu jipeo samkige Eolrukjin neoee … Continue reading

Gallery

Royal Pirates- Disappear

This gallery contains 1 photos.

ROYAL PIRATES – Disappear lyrics Tell me that this is my mistake and you’re not Telling me that this is the end, no I hope not And you are burning me inside Things that I’ve never meant to say I … Continue reading

Gallery

Mengenal Lebih Dekat RoYAl PiraTes

This gallery contains 5 photos.

ada yang udah tau belum Band yang satu ini…awalnya sih liat MVmereka di salah satu tv swasta indo…eh penasaran n cari tau deh tentang mereka lalu share deh pada teman2… ROYAL PIRATES merupakan Band Korea Selatan-Amerika yang berGenre ROCK mereka … Continue reading